Autosalon Brussel 2023: Porsche line-up 911 992 GT3 RS Macan Panamera Taycan Born2DriveWelke interessante nieuwigheden presenteert Porsche allemaal op het Autosalon van Brussel 2023?!

Het zijn voornamelijk de meer uitgesproken (sportieve) Porsche modellen die tot de verbeelding spreken. Al hebben de Duitsers uit Zuffenhausen ook een resem praktische(re) modellen in de aanbieding, nog steeds voorzien van het nodige vermogen. En er is natuurlijk ook die populaire Taycan! Naast diverse “motorisaties” (408 pk tot 761 pk) is er hier ook keuze tussen drie koetswerkvormen.

Toch zal de publiekstrekker tijdens het Autosalon van Brussel 2023 vermoedelijk de Porsche 911 GT3 RS zijn. Een nog straffere versie van de reeds straffe 911 GT3! En daarmee willen ze zich uiteindelijk richten tot de meer getalenteerde racepiloten. Kwestie van alles uit deze geniale brok technologie, passie en vastberadenheid te kunnen halen. Al zal het prijskaartje (vanaf 240.189 euro) en de beperkte beschikbaarheid ook een natuurlijke graadmeter spelen!

Verder staan er ook iets toegankelijkere Porsche modellen op de stand in Paleis 11 tijdens het Autosalon van Brussel 2023. Zo is er de vernieuwde Macan SUV die binnenkort ook een zuiver elektrische evenknie zal krijgen. De huidige generatie Panamera loopt stilaan op het einde van zijn carrière en zien we hier dus voor het laatst. De eerdergenoemde Taycan is uiteraard ook aanwezig.

Met het Born2Drive programma krijgt een straffe gamer (m/v/x) de unieke kans om de overstap te maken van de virtuele (esport) wereld naar de echte wereld! Hiervoor kan je terecht in Paleis 9. De vorige winnaar kon in real life (en vooral voluit) genieten van de 911 GT2 RS Clubsport in zijn natuurlijke habitat.

Alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2023 zoals openingsuren, bereikbaarheid en ticketprijzen staat hier. De (bijna) volledige lijst aan (internationale) nieuwigheden hebben we voor jou hier opgelijst. Voor actuele Porsche prijzen en interessante promoties/voordelen verwijzen we graag naar hun website.