Officieel: MINI Vision Urbanaut Concept (2020)

Officieel: MINI Vision Urbanaut Concept (2020)MINI kijkt naar de toekomst.

Met de onthulling van de beestige MINI GP lijkt de huidige (volledig gefacelifte) MINI line-up op zijn einde te lopen. Omtrent een gloednieuwe generatie is nog niet veel geweten, de Brits/Duitse autoconstructeur geeft ons wél al een glimp van de verre toekomst met de Vision Urbanaut Concept. Een compacte maar vooral futuristische hippie bus?

Dankzij de technologische vrijheid konden de MINI designers zich voluit laten gaan met deze Vision Urbanaut Concept. Onderhuids zit er een zuiver elektrische aandrijflijn én moet het geheel in staat zijn om autonoom te rijden al draait het blijkbaar volledig om de vormgeving en de belevingswereld. Zo kunnen inzittenden met behulp van MINI Tokens een gewenste sfeer (Chill, Wanderlust en Vibe) tevoorschijn toveren op basis van (sfeer)verlichting, muziek en geur. Hopelijk is er nog steeds ruimte voor de gekende personalisatiemogelijkheden en de befaamde rijdynamiek.

Wij kunnen niet héél véél maken van de Vision Urbanaut Concept … tenzij MINI hier officieus toegeeft dat er een grotere SUV boven de Countryman in de pijplijn zit. Geef ons toch maar eerst een productiemodel van de Superleggera Vision Concept!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...