Autosalon Brussel 2020 live: MINI Electric + JCW GP (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2020 live: MINI Electric + JCW GP (Paleis 7)Extreme uitersten bij MINI op het Autosalon van Brussel 2020.

Naast een kleurrijke Cabrio Sidewalk special edition heeft MINI twee behoorlijk belangrijke modellen meegenomen naar het 98ste Autosalon van Brussel. Voor de derde generatie JCW GP (die ook terug te vinden is bij de Dream Cars) moet je snel en kapitaalkrachtig zijn om een nog beschikbare bestelbon te tekenen. Op die manier kan je de 306 pk sterke 2.0-liter viercilinder en extreme vormgeving dagdagelijks aanschouwen. De MINI Electric komt even frivool voor de dag als een 3-deurs en doet het met een 184 pk sterke elektromotor en 32,6 kWh sterke batterij waarmee je 232 km rijbereik krijgt. Bestellen kan vanaf 33.100 euro!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...