Video: de nieuwe BMW M3 Berline is bijna klaar (2020)

Video: de nieuwe BMW M3 Berline is bijna klaar (2020)De ontwikkeling van de veelbelovende BMW M3 Berline is bijna klaar.

De nieuwe BMW 3 Reeks stuurt alreeds behoorlijk strak/dynamisch maar voor de aankomende M3 Berline (codenaamG80) werd de lat logischerwijs nog hoger gelegd. BMW – en meer specifiek Christan Flessa – neemt ons hier even mee met een pre-productie exemplaar over de Nürburgring waar de M3 mikt op “best in class performance”.

De finale vormgeving moet nog geheim blijven tot september maar met enige verbeelding moet je er wel geraken, technisch ligt de focus wederom op de befaamde drieliter zes-in-lijn benzinemotor met ongeveer 500 pk. Achterwielaandrijving blijft al komt er nu ook een versie met M xDrive (zoals bij de M5 en M8), omtrent de beschikbaarheid van een manuele versnellingsbak is er veel minder duidelijkheid (hoop). Een M3 Touring zal er wederom niet bijzijn, wel krijgen we een M4 Coupé.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...