Video: CarWOW test de McLaren GT (2019)

Video: CarWOW test de McLaren GT (2019)Is de McLaren GT een comfortabele sportwagen of sportieve Grand Tourer?

In ruil voor 201.500 euro (vanafprijs) ben je spoedig de eigenaar van een gloednieuwe McLaren GT, een model dat zich naast de gekende Sports, Super en Ultimate Series zal positioneren. Een sportieve Grand Tourer met een dergelijk prijskaartje en stevige brok vermogen lijkt misschien ietwat overdreven, toch bewijzen die andere Britse luxewegenbouwers (lees: Bentley en Aston Martin) dat er weldegelijk een (riante!) markt voor bestaat.

In tegenstelling tot de technisch gerelateerde 720S Coupé probeert de GT zijn accenten meer op comfort (aangepaste dempers, dikkere ramen en aangename zetels) en bruikbaarheid (150 + 420 liter) te leggen al vergeet McLaren bijvoorbeeld een adaptieve cruise control te installeren. Maar misschien is dat niet hét belangrijkste als er achteraan een 4.0-liter V8 (620 pk en 630 Nm sterk) ligt die in 3,2 seconden naar 100 km/u schiet?

Adaptieve cruise control of niet, bij McLaren Brussels helpen ze je ongetwijfeld graag verder.

Nog meer McLaren GT video’s:


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...