Belgische prijs McLaren GT: vanaf 201.500 euro

Belgische prijs McLaren GT: vanaf 201.500 euroLuxueus rijden met de gloednieuwe McLaren GT heeft zijn prijs.

In navolging van het bekende/befaamde McLaren gamma dat uit een Sports Series, Super Series en Ultimate Series bestaat kwam de Britse sportwagenbouwer uit Woking eerder dit jaar met de GT naar buiten. Zoals de naam doet vermoeden is dit een GT (#tadumtsss) oftewel Grand Tourer waarmee je dus met enige vorm van comfort kan reizen. De nieuweling komt zo in het vaarwater van de eveneens Britse Bentley Continental GT en Aston Martin DB11.

McLaren Brussels laat nu weten dat ze GT enthousiastelingen met open armen verwelkomen in hun showroom op de Louizalaan in Brussel. Weet wel dat ze uiteindelijk om 201.500 euro zullen vragen, met enige opties en personalisatie zal dat bedrag ongetwijfeld nog oplopen. De eerste McLaren GT’s worden normaliter nog voor het einde van 2019 afgeleverd.

In ruil voor dat bedrag krijg je een knappe bolide met 420 liter (vooraan) en 150 liter (achteraan) bagageruimte en een 4.0-liter V8 benzinemotor die capabel is om 620 pk / 630 Nm te genereren. Die vloeien via een zeventraps sportautomaat naar de achteras waardoor je de 0-100 sprint in 3,2 seconden kan doen, bij 326 km/u bereik je de topsnelheid.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...