Video: Carfection test de Bentley Continental GT (2018)

Video: Carfection test de Bentley Continental GT (2018)Henry Catchpole trekt met de nieuwe Bentley Continental GT naar het prachtige Schotland.

Om van de prachtige natuur en langgerekte wegen in Schotland te genieten koos onze Britse collega Catchpole van Carfection voor de Bentley Continental GT. Deze Grand Tourer pur sang komt in zijn vernieuwde vorm nog steeds sterk herkenbaar voor de dag, op vlak van rijdynamiek maakt de Bentley een enorme progressie dankzij de samenwerking met Porsche. Want onderhuids deelt deze Continental GT de nodige elementen met de dynamische Panamera.

In afwachting van een V8 of plug-in hybride versie is de Bentley Continental GT momenteel enkel te verkrijgen met de 6.0-liter W12 met 608 pk die hij overneemt van de Bentayga SUV. In ruil voor minimaal 205.000 euro kan je van een stevige brok Britse luxe en comfort genieten, ook op vlak van prestatiepotentieel heb je weinig te klagen. Zo doe je slechts 3,6 seconden over de 0-100 sprint en is een topsnelheid van 333 km/u haalbaar. Dit dankzij een optimale afstelling van de vierwielaandrijving en 8-traps automaat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...