Preview: Hyundai i10 N (2020)

Preview: Hyundai i10 N (2020)Zou Hyundai brood zien in een hete i10 N?

De geslaagde lancering van het sportieve N submerk – met de i30 N en i30 Fastback N – doen ons vooruitkijken – lees: dromen – van nog meer N’s doorheen het brede Hyundai gamma. De kans is meer dan reëel dat het team van Albert Biermann bezig is met de ontwikkeling van dergelijke bolides. Photoshoptalent X-Tomi helpt hun business case alvast vooruit met deze i10 N impressie op basis van de nieuwe i10 generatie.

Met een setje blitse velgen, rode remklauwen, agressieve voorgrille, dubbele uitlaat en sportieve rode accenten rondom creëer je snel een sportief uiterlijk, onder de motorkap moet er plaats zijn voor een krachtige(re) 1.0-liter T-GDi driecilinder of 1.4-liter viercilinder T-GDi benzinemotor. Maar of de i10 N er ooit zal komen moet de toekomst uitwijzen, de kans dat er een sportief ogende N-Line komt is net wat groter.

Preview: Hyundai i10 N (2020)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Hyundai i10 N (2020)"

  1. RS 09-09-2019 om 12:16

    Yes please!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...