Preview: BMW M8 Gran Coupe (2020)

Preview: BMW M8 Gran Coupe (2020)MAMA MIA!

Een strakke vierdeurs coupé met 600 pk (of méér?), dat zal de M8 Gran Coupé worden en daardoor de perfecte speelkamaraad/concurrent van de AMG GT63 S en Panamera Turbo. Momenteel nog toekomstmuziek aangezien de 8-Reeks Gran Coupé nog maar net gelanceerd werd maar op termijn volgt ongetwijfeld een M8 versie net zoals bij de 8-Reeks Coupé en 8-Reeks Cabrio.

Geheel volgens de logica zal die beroep doen op dezelfde 4.4-liter V8 met 600 pk of zelfs 620 pk in de straffere Competition uitvoering. Op visueel vlak zorgt de M8 badge voor een overload qua chroom/koolstofvezel naast een strakker lijnspel, grotere grille, stoere velgen en een vierdelige uitlaat achteraan. De getalenteerde Aksyonov Nikita en X-Tomi laten hier alvast zien wat we mogen verwachten.

Snel naar je BMW verdeler rennen is niet nodig, vermoedelijk duikt deze krachtige vierdeurs BMW vlaggenschip daar maar eind 2020 op.

Preview: BMW M8 Gran Coupe (2020)

Preview: BMW M8 Gran Coupe (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...