Officieel: MINI Clubman facelift (2019)

Officieel: MINI Clubman facelift (2019)In navolging van de MINI 3-deurs, 5-deurs en Cabrio krijgt de praktische Clubman nu eveneens een opfrisbeurt.

De zesdeurs (!) MINI Clubman krijgt naast een karaktervolle grille nu ook de nieuwe koplampen (optioneel met slimme LED matrix technologie), standaard LED achterlichten (optioneel met Union Jack patroon), extra personalisatiemogeljkheden en extra technologie, rijhulpmiddelen en gadgets. Zo verwelkomen we hier de Indian Summer Red, British Racing Green en Enigmatic Black koetswerkkleuren, frisse interieuruitvoeringen, diverse velgen (16” tot 19”), slimme navigatie, Apple CarPlay / Android Auto en moderne MINI Connected App toepassingen.

Aan het praktische vernuft van de MINI Clubman werd niet geraakt, zo is er binnenin nog steeds opmerkelijk veel binnenruimte voorhanden en slikt de koffer 360 liter tot maximaal 1.250 liter.

Het motorengamma van de vernieuwde MINI Clubman omvat drie- en viercilinders, gaande van 102 pk tot 192 pk waarbij de topversies optioneel kunnen rekenen op ALL4 vierwielaandrijving. Net zoals bij de 3-deurs, 5-deurs en Cabrio introduceert MINI hier de 7-traps automaat met dubbele koppeling, daarnaast volgt er eveneens een opgefrist Clubman John Cooper Works topmodel met 306 pk (!) en een 8-traps automaat!

Bij de marktlancering is de nieuwe MINI Clubman verkrijgbaar in zes uitvoeringen, zijnde de One (102 pk), One D (116 pk), Cooper (136 pk), Cooper D (150 pk), Cooper S (192 pk) en Cooper SD (190 pk).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...