Teaser: Skoda Kodiaq RS (2018)

Teaser: Skoda Kodiaq RS (2018)De snelle en praktische Skoda Kodiaq RS is nu écht bijna klaar!

Desondanks Skoda de vorige keer reeds foto’s van de volledige wagen (met een dunne laag camouflage) meegaf steken ze de Kodiaq RS nu in een donker hoekje met het oog op een nakende onthulling. Op het Autosalon van Parijs staat deze snelle SUV in vol ornaat te blinken, naar goede RS gewoonte is dat met een agressievere grille, grote velgen, subtiele spoiler en een dubbele uitlaat achteraan. Het gekende vRS logo zit eveneens in het nieuw en doet het vanaf heden met een rode (ipv groene) v.

Onder de motorkap van de Skoda Kodiaq RS ligt een 2.0-liter TDI dieselmotor (!) met 239 pk en 500 Nm, voorzien van een automatische transmissie en vierwielaandrijving. Aan het praktische aspect van de Kodiaq werd niet geraakt, optioneel zijn er hier dus nog steeds zeven zitplaatsen te verkrijgen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...