Belgische prijs Mercedes-AMG GT 4-deurs: vanaf 154.880 euro

Belgische prijs Mercedes-AMG GT 4-deurs: vanaf 154.880 euroDe nieuwe – vierdeurs – telg binnen de AMG GT familie heeft een prijskaartje gekregen!

De befaamde AMG GT is intussen te verkrijgen als Coupé en Roadster, afhankelijk van de versie in een GT, GT S, GT C of GT R uitvoering en dan verzwijgen we even de GT3 en GT4 racebolides. Met de introductie van de AMG GT 4-deurs coupé (whats in a name…) groeit de keuze nogmaals binnen het sportwagengamma van Das Haus, in ruil krijgen we wel geen volwaardige AMG 63 versie van de nieuwe CLS.

Met 155.000 euro heb je vanaf nu (net) voldoende om een handtekening te kunnen plaatsen voor een Mercedes-AMG GT 4d 63 4MATIC+ bestelbon. Met 13.310 euro meer komt de krachtigere S uitvoering binnen handbereik! Op termijn volgt er hier nog een meer toegankelijke (relatief gezien) GT 53 die rekent op een V6 met hybridehulp.

Welke versie je ook verkiest, de Mercedes-AMG GT 4-deurs coupé is sowieso een comfortabele en praktische metgezel met een bijzonder dynamische inborst die zijn gelijke (momenteel) niet heeft. Ook qua gadgets en rijhulpmiddelen moet deze sportieve Duitser sowieso niet onderdoen voor de rest van het gamma.

Belgische prijzen Mercedes-AMG GT 4deurs:
Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ (V6 met 435 pk): nog niet gekend
Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ (V8 met 585 pk): vanaf 154.880 euro
Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ (V8 met 639 pk): vanaf 168.190 euro

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...