Preview: Hyundai Santa Fe SUV (2018)

Preview: Hyundai Santa Fe SUV (2018)Na de toevoeging van de compacte Kona focust Hyundai zich terug op de grotere SUV’s met een nieuwe generatie Santa Fe.

SUV’s blijven hot in autoland en dat merkt Hyundai goed aan de verkoop van de Tucson, ook van de nieuwe Kona verwachten ze heel wat. Hoger in de pikorde is er nog steeds een Santa Fe die zich klaarmaakt voor een gloednieuwe versie naar aanleiding van het Autosalon van Genève in maart.

De vierde generatie Hyundai Santa Fe oogt alvast een stuk slanker (en expressiever) op het eerste beeld dat de Koreanen vrijgaven, daarnaast benadrukken ze reeds het hoge veiligheidsgehalte dankzij ondermeer Rear Occupant Alert en Rear Cross-Traffic Collision Warning.

Wij zijn voornamelijk benieuwd naar het interieurdesign, afwerkingskwaliteit en het motorengamma!

Lees hier onze rijtest met de huidige Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...