Autosalon Brussel 2018 live: Rolls Royce (Paleis 1)

Autosalon Brussel 2018 live: Rolls Royce (Paleis 1)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Rolls Royce op het Autosalon van Brussel!

Na twaalf jaar dienst werd de Rolls Royce Phantom vorig jaar op pensioen gestuurd, de achtste generatie overklast zijn voorgangers op vlak van connectiviteit, technologie personalisatie en rijhulpmiddelen zonder daarmee te breken qua vormgeving. Keerzijde van de medaille is de peperdure kostprijs, de vier jaar gratis onderhoud (behalve banden en remschijven) moet de financiële pijn wat verzachten… Voor wie een uitsproken configuratie wenst is er de Bespoke afdeling van het Britse luxemerk, met de Black Badge varianten van de Wraith, Ghost en Dawn proberen ze dan weer een jonger publiek (met succes) aan te spreken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...