Video: Carfection neemt afscheid van de Rolls Royce Phantom

Video: Carfection neemt afscheid van de Rolls Royce PhantomEind dit jaar gaat de majestueuze Rolls Royce Phantom op pensioen, de Britse collega’s van Carfection nemen waardig afscheid..

Deze generatie Phantom zag alreeds het levenslicht in 2003, gelukkig voorzag Rolls Royce enkele ingrijpende – en minder ingrijpende – updates doorheen zijn lange carrière. Luxe, personalisatie en prestaties zijn hier in veelvoud aanwezig, toch is het vooral de rust en de unieke uitstraling die de Phantom limousine typeert.

Intussen werken de Britten hard aan een opvolger die ergens in 2017 of 2018 een soortgelijke styling meekrijgt, onderhuids én op vlak van interieur/technologie mag je wel een serieuze revolutie verwachten. Een opvolger voor de Phantom Coupé en Phantom Drophead Coupé zit er wel niet meer in, daarvoor moet je richting de Wraith en Dawn. Een plug-in hybride variant zou ook eindelijk zijn opwachting maken al is het hoge verbruik ongetwijfeld geen probleem voor de vermogende Phantom eigenaar.. Zelf nog vlug een bestelbon tekenen bij Rolls-Royce Brussels? Verzamel dan vlug 450.000 euro én rep je naar Elsene!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...