Autosalon Brussel 2018: Rolls-Royce Line-up

Video: AutoCar test de Rolls Royce PhantomExclusieve Britse limousines én exclusieve Belgische kunst bij Rolls-Royce op het aankomende Autosalon van Brussel!

Met een Belgische verdeler in het mondaine Overijse mag Rolls-Royce uiteraard niet ontbreken op ons nationale autofestival dat midden januari voor de 96ste keer van start gaat. Gezien het vakmanschap en de torenhoge vanafprijs verwachten we geen stormloop in Paleis 1 voor de nieuwe Phantom, toch tekent deze immense brok Britse luxe hier present naast de dakloze Dawn Black Badge.

Personalisatie is al enkele jaren hot en in Goodwood riepen ze speciaal daarvoor de Bespoke afdeling in het leven die je Rolls-Royce volledig op maat kan afstellen. Je kan het zo gek niet bedenken of ze maken het met plezier, toch zolang je het allemaal kan betalen. Op het Autosalon van Brussel zal daarom een Bespoke Rolls-Royce aanwezig zijn om de mogelijkheden te presenteren.

Naast deze extreem luxueuze wagens stelt Rolls-Royce Motor Cars Brussels dit jaar ook een bijzonder kunstwerk voor. In samenwerking met de Belgische (voormalig graffiti) artiest Steve Locatelli werd er een one-off (“bespoke”) kunstwerk gemaakt dat geïnspireerd werd door het jeugdige Black Badge label. Later dit jaar zal het werk geveild worden voor het goede doel maar tussen 12 en 21 januari kan je het gaan bezichtigen op de Heizel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...