Video: Harry Metcalfe test de Rolls-Royce Wraith Black Badge

Video: Harry Metcalfe test de Rolls-Royce Wraith Black BadgeNa meer dan 3.000 km in de Wraith Black Badge kan Harry Metcalfe ons ongetwijfeld iets nuttigs bijbrengen over deze sinistere Rolls Royce!

Om in stijl te kunnen arriveren op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este gebeuren regelde EVO oprichter Harry Metcalfe een blitse Rolls-Royce Wraith Black Badge. De Wraith is de tweedeurs coupé variant van de Ghost en de Black Badge uitvoering voegt – op een tegenstrijdige – manier wat kleur toe aan het geheel. Zo zijn er unieke accenten (zoals een verdonkerde Spirit of Extacy, zwarte handgrepen, minder chroom) én een beperkte vermogenstoename (+40 pk / + 80 Nm) tot maar liefst 603 pk en 870 Nm. Daarmee kroont deze donkere Wraith zich overigens tot de krachtige Rolls aller tijden!

De lange toch van Engeland naar het zonnige Como meer in Italië bracht Harry zowel in de bochtenrijke Alpen als biljartvlakke Autobahn waar hij het volledige potentieel van de wagen kon aanspreken. Naast het immens vermogen draait het bij een Rolls nog steeds om luxe, comfort en een ongeziene afwerking, achterin – en in de koffer – blijkt er bovendien ook plaats zat!

Jezelf met zo’n Rolls Royce Wraith Black Badge door het verkeer voortbewegen, ga dan eens praten in Overijse … met een cheque van minstens 300.000 euro in je broekzak.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...