Autosalon Brussel 2018: Mercedes Line-up

Officieel: Mercedes CLS (2017)Bijna 50 blitse bolides op de stand van Mercedes tijdens het Autosalon van Brussel maar de nieuwe CLS Coupé zal ongetwijfeld dé ster zijn.

Met de aanwezigheid van de derde generatie CLS heeft Mercedes België zowaar een Europese première in Paleis 5. De techniek en motoren deelt deze sexy vierdeurs coupé heel wat met de nieuwe E-Klasse wat een positieve invloed heeft qua gadgets, technologie en rijhulpmiddelen.

Wie het wat groter ziet kan op het 96ste Autosalon van Brussel van dichtbij kennis maken met de nieuwe S-Klasse als Berline, Coupé, S63 Cabriolet en Maybach variant. De nieuwe E-Klasse Cabrio is intussen al even beschikbaar bij de lokale verdeler maar stond nog nooit op de Heizel. Toch gaat de Mercedes-Maybach Vision 6 Cabrio sowieso gaan lopen met de titel van meest prestigieuze cabrio, jammer genoeg wel (nog) niet te koop.

Waar het gamma van Das Haus zich vroeger centreerde rond de C-, E- en S-Klasse hebben we nu een breed aanbod qua compacte stadswagens, SUV’s, berlines, breaks, plug-in hybrides en zelfs een gloednieuwe X-Klasse pickup!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...