Video: Carfection test de BMW M5 Berline (2017)

Video: Carfection test de BMW M5 Berline (2017)De belangrijkste vraag omtrent de nieuwe BMW M5 Berline: will it drift?!

Met een immense injectie aan technologie is de nieuwe BMW 5-Reeks een heerlijke business sedan voor wie het betalen kan. De milieubewuste fleetrijder droomt ongetwijfeld van de 530e Plug-in Hybrid maar wie op zoek is naar wat meer vermogen kan zijn/haar hart ophalen bij de M550i variant. Maar dat was slechts een zoethoudertje want nu heeft de Duitse premiumconstructeur een gloednieuwe M5!

Hier genereert een 4.0-liter V8 maar liefst 600 pk en 750 Nm, om de concurrentie goed te kunnen bijhouden met hun efficiënte vierwielaandrijving voorzag BMW voor het eerst xDrive vierwielaandrijving. Speelvogels kunnen terecht bij een RWD stand (RIP achterbanden) maar de BMW M ingenieurs creëren een magisch stukje software dat voldoende ruimte laat om jezelf te amuseren achter het stuurwiel van een M5 Berline.

Jijzelf kan dat gevoel ook ervaren vanaf 120.000 euro, de eerste leveringen staan op de planning voor begin 2018. Wie écht iets speciaals wil moet informeren naar de M5 First Edition à 140.000 euro!

Ook de rest van de internationale media mocht zich reeds even vergrijpen aan de nieuwe M5
Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...