Foto Special: Cars & Coffee Brescia (2017)

Foto Special: Cars & Coffee Brescia (2017)Genieten van een kop lekkere koffie drinken in het bijzijn van tientallen prachtige – en krachtige! – sportwagens, dat is in het kort het Cars & Coffee gebeuren!

Cars & Coffee, wat ooit startte als een kleinschalig gebeuren met enkele gelijkgestemden is anno 2017 uitgegroeid tot een internationaal evenement met diverse lokale vertakkingen. Dit weekend werd het startschot gegeven van het nieuwe C&C seizoen met een knallende editie in Brescia, op een boogscheut van alle gerenommeerde Italiaanse autobouwers.

En daardoor heb je eigenlijk ogen te kort om alles goed te ontdekken. Zo was er modern spul zoals de Huracan Avio, Porsche 991 R en Giulia Q maar ook tijdloze klassiekers als de Miura, Carrera GT, Diablo en SZ! Toch is het vooral de massale aanwezigheid van Porsche’s, Ferrari’s, Lamborghini’s en zelfs twee Pagani’s die de meeste aandacht naar zich toe trokken.. Italians do it better!

Meer foto’s via snellewagens.be.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...