Autosalon Brussel 2017 live: Volvo (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2017 live: Volvo (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Volvo op het Autosalon van Brussel!Zowel de XC90 SUV, S90 Berline als V90 break staan mooi op de stand bij Volvo. Voor de vierde ’90 telg, de V90 Cross Country, moet je in de shuttle richting het hoofdkwartier wat verderop. Naast de T8 hybride is er ook een V90 Bi-Fuel voorhanden op de stand van de Aardgasfederatie, kwestie van het goede karakter van de Zweden nogmaals in de schijnwerpers te zetten.

De XC60 staat hier ook voor de allerlaatste keer in zijn huidige gedaante, nog steeds een Gents product tezamen met de compacte V40. Ook die mocht hier uiteraard niet ontbreken, naast krachtige T ledverlichting komt het interieur fris voor de dag. Sportiviteit staat hier letterlijk en figuurlijk centraal met de smurfblauwe S60 Polestar!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...