Autosalon Brussel 2017: Volvo line-up

Autosalon Brussel 2017: Volvo line-upVolvo toont bijna het volledige gamma op het Autosalon van Brussel, op hun hoofdkwartier wat verderop kan je daarnaast ook de V90 Cross Country gaan ontdekken.

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

Sinds enkele jaren volgt Volvo (niet alleen op marketingtechnisch vlak) een ietwat aparte strategie. Wereldwijde events en autoshows worden gemeden op enkele onmisbare locaties na (Genève, Shanghai, …) maar gezien het essentieel belang van het Autosalon voor de Belgische markt voorziet Volvo België toch een mooie stand in Paleis 6 op de Heizel. Zoals elk jaar zijn er ook hier wederom interessante saloncondities!

Daar vinden we het beste/nieuwste wat Zweden te bieden heeft in een topverpakking, namelijk de XC90 SUV, S90 berline en V90 break. De XC60 gaat al jaren mee maar dat lijkt geen vat te hebben op de verkoopcijfers, de in Gent gebouwde – vree wijs! – Volvo zal later dit jaar in het nieuw gestoken worden. De eveneens in Gent gebouwde V40 en V40 Cross Country mogen natuurlijk ook niet ontbreken, zeker na hun (beperkte) facelift van vorig jaar! Nog meer functionaliteit verkrijg je met de V60, de V60 Cross Country voegt daar een snuifje avontuur aan toe.

Naast het reguliere gamma heeft Volvo België in theorie ook een Europese première met de voorstelling van de V90 Cross Country, al moet je daarvoor met de shuttle naar Sint-Agata-Berchem. Eenzelfde strategie hadden de Belgische Zweden ook in 2015 met de toenmalige XC90 lancering! De V90 Cross Country mag uitpakken met meer bodemvrijheid, vierwielaandrijving, extra beschermplastiek en unieke interieurdetails. Te verkrijgen met de T5, T6, D4 en D5 viercilinder, vanaf €52.800!

Wie het avontuurlijker ziet op het Autosalon van Brussel 2017 mag zelfs op het 4×4 parcours met de SUV’s (XC60 en XC90), met enkele knappe uitvoeringen (V90/V60 CNG, V60 Polestar, XC90 Excellence) is ook mogelijk.

Volvo line-up Autosalon van Brussel 2017
Volvo S90, V90 en XC90

Volvo XC60

Volvo V40 en V40 CC

Volvo V60 en Volvo V60 CC

Dream Car Show: Volvo XC90 T8 Excellence
NGVA stand (Nationale CNG federatie): Volvo V90 CNG
4×4 parcours: Volvo XC90 + XC60
Volvo HQ: Volvo V90 Cross Country

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...