Teaser: Mercedes E-Klasse Coupe (2017)

Teaser: Mercedes E-Klasse Coupé (2017)Op woensdag 14 december maakt de Mercedes E-Klasse Coupé zijn publiekelijk debuut!

Na de E-Klasse Berline en E-Klasse Break (en stoere All Terrain versie) krijgen we deze week dus een extra telg binnen het E-segment, later komt er normaliter ook nog een E-Klasse Cabrio, de technisch gerelateerde CLS en bijhorende AMG versies.

Zoals je zou verwachten bij een coupé heeft de aanstormende E-Klasse Coupé (interne naam: C213) slechts drie deuren, de aflopende daklijn geeft de prestigieuze Duitser alvast sexy looks. Op de eerste beelden zien we andere (en dynamische!) achterlichten, we gaan er vanuit dat deze E Coupé nog wat unieke features zal meekrijgen. Zoals die E50 AMG!

Afspraak op 14/12 dus voor de liefhebbers.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...