The Grand Tour S01E03: dit heb je gemist!

The Grand Tour S01E03: dit heb je gemist!Na een “mindere” tweede aflevering keerde The Grand Tour in de nieuwe aflevering gelukkig succesvol terug naar de essentie: auto’s!

Na een goede start was het wat zoeken naar wat The Grand Tour nu écht wou brengen, zelfs na tweemaal kijken werd het ons niet direct duidelijk. Gelukkig is er een “derde keer goede keer” spreekwoord want May, Hammond en Clarkson deden in de 3e aflevering van hun nieuwe autoshow eindelijk terug wat ze het best doen, op roadtrip gaan en allerhande avonturen beleven!

Zo trokken ze doorheen het prachtige Italië met ondermeer tussenstops in Verona en Modena in het gezelschap van de Rolls Royce Dawn en Aston Martin DB11, beiden een topcombinatie van Engels design en Duitse techniek. James May verkoos iets totaal anders en liet een Dodge Challenger SRT Hellcat voorrijden, een knotsgekke en superkrachtige musclecar die niet vies is van wat bandenrook.

Het Amazon Prime videoplatform en The Grand Tour zijn in België nog steeds niet te verkrijgen maar dat zou zeer binnenkort verandering inkomen. Intussen kan je gelukkig op “het internet” terecht om de aflevering te herbekijken..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...