The Grand Tour S01E02: dit heb je gemist!

The Grand Tour S01E02: dit heb je gemist!Na de veelgeprezen start van The Grand Tourlees: Top Gear opvolger – was het dit weekend tijd voor een tweede aflevering.

Clarkson, Hammond en May vonden het nodig om in Jordanië de Britse speciale eenheden (SAS, nvdr) te gaan imiteren met een speciale rescue mission. Tot op een bepaald niveau grappig maar de hoofdrol voor de Audi S8 Plus had wel wat prominenter mogen wezen. Gelukkig passeerde de brutale Aston Martin Vulcan nog even de revue naast een klein stukje actualiteit/discussie over downforce en de Bugatti Chiron.

De Amerikaanse Stig met een NASCAR raceverleden mocht die 7.0-liter V12 ook nog even over het nieuwe testcircuit sturen met een prima tijd als gevolg, jammer dat Aston Martin slecht 24 exemplaren van deze hypercar wil bouwen met een torenhoog prijskaartje.

Zelf de tweede aflevering van The Grand Tour bekijken kan je ergens op het internet, dit is alvast een goede start. We hopen voor S01E03 op toch wat meer auto’s en minder (flauwe) humor!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...