Aston Martin DB11: configureren maar!

Aston Martin DB11: configureren maar!Een officiële vanafprijs is er nog steeds niet, toch bouwde Aston Martin alvast een aangename DB11 configurator om je op regenachtige zomerdagen bezig te houden.

Welke unieke samenstelling je ook mag maken, altijd zal de gloednieuwe 5.2-liter V12 – nu mét turbo’s – in het vooronder liggen. Die krachtpatser is in staat om 608 pk en 700 Nm te leveren richting de achterwielen dankzij een zeventraps sportautomaat, met behulp van diverse gadgets en rijhulpsystemen van de nieuwe Mercedes-AMG vrienden moet dat bijzonder aangenaam gebeuren.

Nu de productie van de oldschool DB9 er volledig opzit kan Aston Martin zich bezighouden met de opstart van de DB11, nog voor het einde van het jaar moeten de eerste exemplaren van het vermogende cliënteel uit de fabriek van Gaydon rollen. Het prijskaartje daarvoor zal vermoedelijk in de buurt van 200.000 euro liggen (vanafprijs), als je jezelf iets teveel laat gaan inzake personalisatie kan dat ongetwijfeld nog vlot oplopen.

Met een technisch vernufte configurator op de website kan je zelf jouw droomversie van de Aston Martin bouwen en dat gaat anno 2016 verder dan gewoon een koetswerkkleur en interieurafwerking, nog extremere eisen zal je moeten doorgeven aan de Q divisie!

Zelf je Aston Martin DB11 configureren kan hier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...