Jeremy Clarkson & Co binnenkort op Amazon Prime

Jeremy Clarkson & Co binnenkort op Amazon PrimeHet befaamde Top Gear trio komt in 2016 met een nieuwe autoshow op Amazon Prime!

Nadat het contract van Jeremy Clarkson – wegens een handgemeen op de set – niet meer verlengd werd moesten de bekende Top Gear presentatoren uitkijken naar een nieuwe job. De twee kompanen van Clarkson – James May en Richard Hammond – konden nog steeds terecht bij de BBC maar zagen dat niet zitten onder de samen uit, samen thuis noemer. Lange tijd lag de streamingdienst Netflix in pole position om de bekendste autopresentatoren binnen te halen, toch slaagde Amazon er eerder in!

Volgens de geruchtenmolen is de deal tussen het Amerikaanse Amazon en de heren goed voor 230 miljoen euro, niet slecht voor 36 afleveringen tv plezier. Ook voormalig Top Gear producer Andy Wilman gaat aan de slag voor Amazon Prime, voorlopig nog niet beschikbaar in België. Ergens in 2016 moet het nieuwe autoprogramma klaar zijn, een nieuwe naam is er nog niet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...