Tesla Model S P100D doet 0-100 km/u in 2,4 seconden!

Officieel: Tesla Model S P100D & Model X P100D [100 kWh batterij]Tesla’s met Ludicrous Mode zijn nu alreeds ontiegelijk snel, binnenkort worden ze nog sneller dankzij een performante Easter Egg!

Na een gezegende carrière voor de Tesla Model S – en Model X SUV – P90D Performance werd deze laatstleden vervangen door de P100D Performance, een nieuw topmodel met een 100 kWh batterij! Wanneer je nu 155.000 euro achterlaat bij de lokale Tesla dealer kan je eind februari genieten van zijn fenomenale prestaties, zo ben je in staat om in 2,7 seconden de befaamde 0-100 km/u sprint te voltooien!

CEO Musk gaf intussen al aan via Twitter dat met een komende software-update in december de P90D Performance nog sneller zal worden! 0-60 mph (0-96 km/u) zou hij voltooien in 2,4 seconden, dat is sneller dan een Bugatti Veyron en Porsche 918 Spyder om maar twee klassebakken te noemen. Alle P100D’s zullen hiertoe in staat zijn, ook de P90D’s die geüpgraded werden!

Hoe ze die waanzinnige chrono moeten behalen is wel nog niet geheel duidelijk, deze “easter egg” feature zit namelijk ergens verborgen in het centrale besturingsysteem!

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S P90D!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...