Video: Zo snel is de Tesla Model S P85D

Video: Zo snel is de Tesla Model S P85DDe nieuwe Tesla Model S P85D is met 700 pk en 930 Nm behoorlijk snel. Hoé snel, dat kan je hier zien!

De Tesla’s zijn nog niet zo lang te koop in België, maar toch zijn er al bijna 1.000 Model S’en geleverd aan vermogende ondernemers, early adopters en zuinigheidskampioenen. De nieuwste uitvoering kreeg vierwielaandrijving en prestatiecijfers mee die kunnen tippen aan sportwagens, met INSANE modus – launch control zoals ze zeggen – behaal je ook een supersnelle nul-naar-honderdtijd van slechts 3,2 seconden! Bij een soortgelijke sportwagen met een brullende V8, V10 of V12 komt er een volwaardige belevenis, maar bij de fluisterstille Tesla’s is het waarschijnlijk indrukwekkend van een andere orde. Onze Amerikaanse collega’s van DragTimes gaven enkele enthousiastelingen een korte introductie tot de Model S P85D en hun lichaamstaal zegt volgens ons genoeg!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Zo snel is de Tesla Model S P85D"

  1. Wolf 31-01-2015 om 11:13

    …en dan is de accu nog sneller leeg. Onzin aparaat…………

Reageer

Reactie aan het plaatsen...