Video: Jon Olsson en de Rolls Royce Ghost / Wraith + Ferrari FF

Video: Jon Olsson en de Rolls Royce Ghost / Wraith + Ferrari FFJon “Mister GoodlifeOlsson twijfelt tussen een Rolls-Royce Wraith (of Ghost) en de Ferrari FF!

Jon Olsson, ooit was hij een getalenteerde freestyle skiër uit Zweden maar wegens rugklachten is het al een tijd geleden dat hij nog op de latten stond. Gelukkig heeft hij voldoende dagdagelijkse bezigheden om zijn tijd te doden, denk maar aan een rugzakkenlijn, een dagdagelijkse video op Youtube (vloggen) en knotsgekke sportwagens bouwen! Het merendeel van zijn tijd zit hij in het mondaine Monaco en daar past zijn gloednieuwe hardcore Huracan minder, vandaar dat hij op zoek gaat naar gepast vervoer. Geld speelt niet echt een rol zo blijkt, vier zitplaatsen en de mogelijkheid om een skibox te plaatsen zijn dan weer wél essentieel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...