Past muntgroen voor een Rolls Royce Wraith?

Past muntgroen voor een Rolls Royce Wraith?Hebben we hier te maken met een praktijkvoorbeeld “money can’t buy taste“?

Bespoke – of verregaande personalisatie in mensentaal – is het toverwoord bij Rolls Royce schreven we vorige week nog en vandaag hebben we wederom een prachtig voorbeeld. De Amerikaan Michael Fux verdiende een stevig fortuin met de verkoop van matrassen en verzamelde ondertussen een bijzonder indrukwekkende autoverzameling, een unieke Rolls Royce Wraith is de meest recente toevoeging.

Net zoals bij z’n McLaren P1 is deze Britse superlimo voorzien van een mintgroene koetswerkkleur, ook voor het interieur en de velgen werd deze flashy tint gebruikt. Geheel oogverblindend en misschien wel een tikketje arrogant, al heeft iedereen wel wat over smaken en kleuren te zeggen. We hopen dat Mr Fux veel plezier zal hebben aan zijn Wraith, daarnaast bemerken we dat appelblauwzeegroen op weg te zijn naar dé trend van 2014.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...