Jon Olsson speelt taxi met zijn Audi RS6 DTM [Uber]

Jon Olsson speelt taxi met zijn Audi RS6 DTM [Uber]Ter promotie van het Uber taxiconcept deed de skiër/petrolhead Jon Olsson wat Uberritjes in Stockholm met zijn crazy Audi RS6 DTM!

Of het nu gaat over een Lamborghini met een dakkoffer, met een Le Mans bolide van een skipiste racen of met een 950 pk sterke Audi RS6 Uber klanten oppikken in de Zweedse hoofdstad, Jon Olsson doet het gewoon. Officieel fulltime skiër maar de Zweedse bink steekt zijn (gesponsorde) autoliefde nooit echt onder stoelen of banken. Op vrijdag 15 juni was de Audi RS6 DTM een zestal uur beschikbaar op het Uber platform, maar liefst 5.700 aanvragen liepen er binnen! Toch waren er maar 11 gelukkige(n) die een ritje kregen in de brutaal getunde en luidruchtige gezinswagen van Jon die binnenkort ook terug zal deelnemen aan de Gumball 3000!

Ook dj/superster deadmau5 speelde al eens voor Uber chauffeur in het verleden

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...