Video: Jon Olssen heeft sneeuwpret met zijn LP670-4 SuperVeloce

Video: Jon Olssen heeft sneeuwpret met zijn LP670-4 SuperVeloceAls professionele skiër gaat Jon Olsson voornamelijk bergafwaarts naar beneden op de skipiste maar met zijn aangepaste Lamborghini – inclusief skiboxen – gaat het duidelijk ook … in de omgekeerde richting!

Naast het sportieve aspect van freestyle skiën is de Zweed voornamelijk gekend van zijn te gekke autoprojecten. Een Gallardo met skibox op het dak, Gumball rijden met zijn zelf ontworpen Rebellion R2K, skizakken ontwerpen en produceren, voor Uberchaffeur spelen, een Audi R8 brutaal tunen of een besneeuwde berg opracen met die Rebellion (een straatlegale Le Mans racer), Jon doet het allemaal (dankzij verfijnde steun van diverse grote merken).

Dit jaar stond er geen Gumball 3000 op de planning en lastminute werd de vervanging ook afgelast, daardoor moest Meneer Olsson iets anders vinden om zich bezig te houden in het Hoge Noorden. Met een setje spijkerbanden en de efficiëntie vierwielaandrijving van de Murcielago LP670-4 SuperVeloce was de klus al geklaard, de Italiaanse (hardcore) sportwagen gaat opmerkelijk vlot naar boven.. Kids, don’t try this at home!

Extra beeldmateriaal

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...