Nieuwe Honda Civic Type R haalt 270 km/u!

Nieuwe Honda Civic Type R haalt 270 km/uDe volledige onthulling van de Civic Type R is iets voor het Autosalon van Genève, maar Honda laat intussen wél weten dat hij bijzonder snel zal zijn!

Honda is al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van een begeerlijke Type R uitvoering van de nieuwe Civic. De sympathieke Japanners houden ons daarvan maar al te graag op de hoogte, het conceptmodel zagen we ook al meer verschijnen dan er nieuwe modellen bijkwamen. Volgende maand is het wachten eindelijk voorbij, want in Genève zal Honda écht de productievariant van de Civic Type R voorstellen. Om ons tot die tijd enthousiast te houden, geven ze nog even het volgende mee:

• Topsnelheid: 270 km/u
• Motor: 2.0-liter viercilinder
• Remsysteem: grijpgrage 350 mm schijven
• Velgen: sportieve 19″ jetsers

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...