Autosalon Brussel 2014 Live: Toyota

Autosalon Brussel 2014 Live: Toyota
Bij Toyota staat de vernieuwde Verso broederlijk naast de Auris Touring Sports Hybrid!

Naast de vele hybridederivaten van de Prius vinden we nu ook bij de Auris een groene HSD variant, zowel als hatchback en als bagageslikkende Touring. De meer stoere Toyotafans kijken natuurlijk reikhalzend uit naar de opgefriste Land Cruiser. Die werd aan de buitenzijde terug wat strakker getrokken terwijl het interieur een stevige kwaliteitssprong maakte, de krachtige V8 versie blijft ook in 2014 het pareltje van de zalm!

Eveneens mooi centraal op de stand is de gefacelifte Verso die nieuwe koetswerkkleuren, velgen en interieurbekledingen meekreeg. Ook het navigatie- en multimediasysteem kreeg een upgrade om zo de concurrentie terug de baas te wezen terwijl er ook met een scherp oog gekeken werd naar de usability en het gebruiksgemak. Allemaal goed en wel, het belangrijkste aan de Verso MY14 is de nieuwe 1.6 D-4D turbodieselmotor die uit de rekken van BMW werd geplukt! Ongetwijfeld een zeer duurzame en vlotte krachtbron, we kijken alvast uit naar een rijtest met de 110 pk & 270 Nm sterke viercilinder!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...