E3 toont in-game beelden van Forza Motorsport 5

Forza Motorsport 5 E3
Na enkele eerste beelden komt Turn10 met een nieuwe teaser op E3!

E3 is net als de grote autosalons, the place to be voor onthullingen, nieuwtjes en gedroom, maar dan voor games. Het was dus niet onwaarschijnlijk dat Turn10 studios hier een vervolg toont op hun eerder onthulde teaser. Er kwamen enkele nieuwe details vrij over hun nieuwe AI (artificial intelligence), die nu vanuit de ‘cloud’ gestuurd wordt. De AI zou namelijk jouw racegedrag analyseren om daar dan zo goed mogelijk op in te spelen. De tegenstanders worden hierdoor driveatar’s genoemd, die dus een veel realistischere ervaring moeten weergeven.

Op de beelden zelf zien we een heuse strijd der titanen. De McLaren P1 is opnieuw van de partij, maar deze keer ook vergezeld door een Koenigsegg Agera, Pagani Huayra, Ferrari F12 Berlinetta en vul zelf het lijstje maar aan. Volgens ons een vrij onrealistisch beeld, want ze rijden namelijk allemaal op een hoopje, terwijl er toch een duidelijk verschil zou moeten zitten tussen een Aston Martin Vanquish en de nieuwe hypercar van McLaren. Maar goed, het gaat hier dan ook eerder om een showcase dan echte race. De trailer lijkt op zich niet zo spectaculair, maar dan lees je best eens de witte letters, die je verklappen dat het om in-game footage gaat. Vergeet vooral niet om het filmpje in HD af te spelen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...