Preview: Corvette C7

Chevrolet Corvette C7 2013
Een nieuwe reeks computerbeelden geven de Corvette C7 een gezicht.

Volgende week onthult Chevrolet de nieuwe Corvette C7: op 13 januari zal de wagen op het autosalon van Detroit schitteren. Naast teasers, schetsen en een gecamoufleerd exemplaar in Gran Turismo 5 kregen we voorlopig echter nog maar weinig te zien. Een nieuwe reeks computerbeelden geeft ons nu een eerste idee.

Zoals reeds enkele keren vermeld, krijgt de nieuwe Corvette een 6.2-liter LTI V8-motor met directe injectie, variabele kleppentiming en een compressieverhouding van maar liefst 11,5:1. Het vermogen wordt geschat op 450 pk, terwijl het koppel een zeer respectabele 609 Nm bedraagt. De sprint van 0-100 km/u zou in minder dan vier seconden worden afgewerkt. Meer informatie volgt zonder twijfel volgende week! (Via: Car&Driver)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...