Autosalon Brussel 2013: Renault Line-up

Renault Clio RS Autosalon Brussel 2013
Renault toont naast een uitgebreid gamma aan bedrijfswagens ook enkele meer passionele modellen zoals de Renault Clio RS.

Op gebied van bedrijfsvoertuigen kan je bij Renault terecht voor ongeveer elke grootte van bedrijfsvoertuig. De kleinste is de Kangoo die op zich een niet onaardige hoeveelheid bagageruimte heeft. Voor wie het wat groter mag, is er de Renault Trafic en wie zelfs nog meer ruimte nodig heeft, kan terecht bij de Renault Master. Om je te helpen bij kiezen tussen de drie, heeft Renault maar liefst 5 Kangoo’s, 3 Trafics en 6 Masters opgesteld, kwestie van ze allemaal grondig te kunnen bestuderen en de juiste keuze te maken. De meest opvallende versie is ongetwijfeld de Renault Kangoo ZE die volledig elektrisch rijdt.

Voor de sportieve bedrijfsleiders is ook de nieuwe Clio RS aanwezig die over een 1.6 liter grote benzinemotor met turbo en 200 pk beschikt en standaard aan een automaat gekoppeld wordt. We zijn alvast benieuwd wat dat geeft en hoe deze wagen zich verhoudt in vergelijking met zijn voorganger. Die was met zijn 2.0 liter grote atmosferische motor en manuele versnellingsbak één van de laatste puristen in zijn soort. Wie al dat sportieve geweld liever ruilt voor bagageruimte, kan bij de Renault Clio GrandTour terecht die in Belgische première op het salon terug te vinden is.

De Renault Fluence mag voor het eerst buiten komen spelen en wordt in première voorgesteld op het autosalon van Brussel. De nieuwe Fluence krijgt een iets prominenter verwerkt logo op zijn snoet, maar voor de rest veranderde er weinig in vergelijking met zijn voorganger. Aan de binnenkant zou de nieuwe Fluence wel iets beter moeten aanvoelen. Voorts vinden we nog twee Twizy’s, enkele Mégane’s en Laguna’s en de Renault Grand Espace op de beursvloer terug.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...