Komt Jaguar met instap-Sedan en Crossover?

Jaguar Gamma
Als we Jaguar baas Adrian Hallmark mogen geloven, dan denkt Jaguar na over enkele nieuwe modellen.

In een gesprek met het Britse AutoCar liet Adrian Hallmark zich ontvallen dat de productie van de F-Type het bedrijf de mogelijkheid heeft gegeven om na te denken over nieuwe modellen in de line-up. De man verklaart het als volgt: “We waren lang één van de stichtende leden in het sportwagen segment, maar zonder een echte sportwagen in ons gamma hadden mensen het moeilijk om te weten waarvoor Jaguar stond.”  Met de lancering van de F-Type heeft het merk dat dus helemaal recht gezet.

Hallmark kijkt nu vooruit en wil graag nieuwe modellen aan het gamma van Jaguar toevoegen, daarvan zouden een nieuwe instap-Sedan en een Crossover de beste kandidaten zijn. De man kon verder nog kwijt dat de volgende generatie XK een stuk zal opschuiven in het gamma van Jaguar, met meer vermogen en een hoger prijskaartje. Jaguar verkoopt momenteel namelijk het grootste deel van zijn XK’s als R of R-S model, wat de stap vooruit een logische keuze maakt.

Jaguar F-Type

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...