Betrapt: Seat Ibiza CUPRA

Seat Ibiza Cupra Betrapt
Seat zal op het autosalon van Parijs de Seat Ibiza CUPRA onthullen, de wagen is deze week echter betrapt op straat.

Erg verrassend zijn de looks van de Seat Ibiza CUPRA natuurlijk niet, het merk stelde in april namelijk al een conceptversie van de CUPRA voor op het autosalon van Peking. Concreet krijgt deze sportieve Ibiza achteraan een centraal geplaatste uitlaat met een diffuser, grotere velgen met rode remklauwen en vooraan koplampen met LED-stroken.

Onder de motorkap verwachten we evenmin veel verrassingen, daar zal een 1.4 TSI met 180 pk en 250 Nm koppel het mooie weer maken. Het blok wordt gekoppeld aan een zeventraps DSG automaat, schakelen kan ook steeds zelf dankzij schakelflippers achter het stuur. Om het vermogen correct op de weg neer te zetten krijgt de Ibiza een XDS elektronisch differentieel en extra krachtige remmen. Voor de exacte prestatiecijfers is het wachten tot het autosalon van Parijs. (Foto’s via: Decoches)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...