Gelekt: Nieuwe Renault Clio

Renault Clio IV
Minder dan 24 uur voor zijn officiële onthulling is reeds een eerste foto van de nieuwe Renault Clio gelekt.

Veel details kunnen we voorlopig nog niet kwijt, want de vierde generatie Clio zou pas morgen officieel worden onthuld. Dankzij een vroegtijdig lek op de Ierse perssite van Renault kunnen we jullie echter al een eerste foto van de nieuwe Clio tonen. De nieuwe Clio oogt in ieder geval erg strak, met duidelijke invloeden van de nieuwe vormtaal die Renault de laatste jaren is ingeslagen, de aflopende daklijn geeft de wagen zelfs een dynamische toets. De officiële lancering is gepland voor het autosalon van Parijs, tegen eind dit jaar zal het model bij de dealers staan.

Renault Clio IV gelekt

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...