Advertorial: Tachtigjarige oma geeft Renault 4 weg op Facebook

Oma Hilde Renault 4
Oma Hilda geeft haar Renault 4 weg op de Facebookpagina van Renault Nederland. Er is echter één probleem; ze is haar sleutel kwijt.

Oma Hilda heeft al jaren een Renault 4 in de garage staan. Oma Hilda: “Met veel plezier heb ik altijd in mijn Renault 4 gereden, maar met het klimmen der jaren durf ik de weg niet meer op.” De witte Renault R4GTL Clan uit 1988 met originele blauw-rood geblokte stof heeft nog geen 100.000 kilometers op de teller en is een gewilde klassieker voor iedere autoliefhebber. Oma Hilda had ervoor kunnen kiezen haar Renault te verkopen, maar ze wil dat haar auto naar een liefhebber gaat. “Bij wie zou mijn Renault 4 een beter leven hebben dan bij een Facebookfan van Renault Nederland?”, vroeg Oma Hilda zich af. Ze zoekt een betrouwbare, nieuwe eigenaar voor haar Renault 4 en is blij deze te vinden tussen de Facebookfans van Renault.

Er is echter één probleem. Oma Hilda is haar sleutel kwijt. Ze heeft al overal gezocht, maar ze kan hem niet vinden. Hij ligt in haar keuken, woonkamer of schuur. Weet jij waar hij ligt? Tag de sleutel dan op Facebook.  Ze roept iedereen op haar te helpen met zoeken. Degene die de sleutel vindt krijgt als beloning haar Renault 4. Iedereen heeft t/m 30 april de kans om de sleutel van Oma Hilda te vinden. Bovendien geeft ze gedurende de actieperiode tips over haar leven, waaruit de locatie van de sleutel af te leiden is. Ga dus snel naar de Facebook pagina van Renault, om kans te maken op deze unieke Renault 4.

Oma Hilde Renault 4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...