Preview: Autosalon Brussel 2012

Autosalon Brussel 2012
Morgen doet het autosalon van Brussel haar deuren voor de pers open. Hou ons morgen dus in de gaten, want wij zijn erbij!

Het autosalon wordt momenteel nog volop opgebouwd, zo getuigen de foto’s die in onderstaande galerij terug te vinden zijn. Morgen opent het autosalon haar deuren voor de pers, twee dagen later kunnen ook reguliere bezoekers een kijkje komen nemen. Wie echter niet kan wachten, kan bij GroenLicht terecht. Wij zullen namelijk live foto’s uploaden, artikels schrijven en zelfs filmpjes maken over wat er allemaal te zien is op de stands van de verschillende merken. Hou ons morgen dus zeker en vast in de gaten! Volgen kan niet enkel via onze website maar ook op Facebook, Twitter en via onze RSS-feed!

Line-up per merk:
Abarth
Alfa Romeo
Audi
Bentley
BMW
Citroën
Dacia
Fiat
Ford
Hyundai
Jaguar
Jeep
Kia
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Skoda
Subaru
Toyota
Volkswagen
Volvo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...