Frankfurt ’11: nieuwe Renault Twingo

Renault Twingo
Renault komt met een nieuwe versie van de Renault Twingo, die een fonkelnieuwe voorpartij krijgt.

Vooraan vinden we aan elke zijde van de wagen 2 koplampen, de bovenste zijn modern en gestroomlijnd, de onderste eerder rond en klassiek. Dit is het eerste model dat de nieuwe designtaal van Renault moet duidelijk maken. Verder werd ook het logo van Renault iets groter gemaakt en staat het iets verticaler dan voorheen. Al die ingrepen moeten de nieuwe Twingo er vooral vrolijk doen uitzien.

Renault biedt een gamma motoren aan in de Twingo dat gelijkt op het huidige gamma. Zowel diesel- als benzinemotoren zijn er dus beschikbaar, met vermogens variërend tussen 75 pk en 133 pk. Aan de binnenkant heeft de Twingo nog steeds enkele typerende stijlkenmerken, zoals een afzonderlijke toerenteller en ook aan de buitenkant vinden we nog steeds de speciale deurgrepen terug.

Lees hier onze rijtest met de Renault Twingo RS.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Frankfurt ’11: nieuwe Renault Twingo"

  1. goldenpower09 15-09-2011 om 17:57

    Lekker!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...