Renault Megane RS voor de Franse Gendarmerie

REnault Mégane RS
Goed nieuws voor de Franse Gendarmes. Zij krijgen voortaan beschikking over 70 exemplaren van de Renault Mégane RS voor snelle interventies.

De Renault Mégane RS is een Renault Mégane die door de Renault Sport afdeling onder handen werd genomen. Zij plaatsten een 2.0 liter groot turboblok dat maar liefst 250 pk en 340 Nm genereert. Hierdoor kan de wagen hoge snelheden halen en sprinten naar 100 km/u vanuit stilstand in iets meer dan 6 seconden. Behoorlijk snel dus.

De Gendarmerie heeft er bovendien voor gekozen om het Cup chassis op de wagen te laten installeren, hierdoor kan de wagen uiterst vlot de bocht om en beschikt hij over een strakke wegligging. Drugsdealers en snelheidsduivels zijn bij deze dus gewaarschuwd, er wacht misschien een Mégane RS achter de bocht.

REnault Mégane RS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...