Officieel: Renault Twingo Miss Sixty

Renault Twingo Miss Sixty
Renault stelt de Renault Twingo Miss Sixty voor, speciaal voor haar vrouwelijke klanten.

De Renault Twingo is de kleinste Renault die momenteel gebouwd worden en kent – zonder hier in aloude clichés te willen vervallen – voornamelijk een vrouwelijk koperspubliek. Renault zet dit nu extra in de verf met deze Miss Sixty editie. Vrouwelijke kopers kunnen alvast een eerste blik op dit model werpen op het autosalon van Parijs.

De wagen is beschikbaar met twee verschillende buitenkleuren: Bohemian Pink en Pearlescent Black. Bovendien is er nog een motief op de buitenkant aangebracht. Binnenin vinden we deze twee kleuren die verschillende malen door elkaar lopen. Onder meer de ring rond de snelheidsmeter en toerenteller zijn in het roze uitgevoerd en het stuurwiel bevat rode naden.

Lees hier onze rijtest met de Renault Twingo RS.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...