Onthuld: Renault Latitude

Renault Latitude
Op het autosalon van Moskou heeft Renault het doek van haar Latitude getrokken. Voor het eerst zien we het interieur.

De versie die daar onthuld werd, is niet de Europese versie. De Europese versie – die verdomd goed op de Russische versie zal lijken – zal voorgesteld worden op het autosalon van Parijs. De nieuwe Renault Latitude is 4.88 meter lang en beschikt over een kofferruimte van 477 liter. Om rijdende Russen tevreden te stellen met veel plaats, heeft Renault ervoor gezorgd dat er uiterst veel elleboogruimte is. Om precies te zijn, 1,46 meter.

Bovendien speelt de wagen in op de comfortwens van verschillende klanten. De bestuurder kan zijn zetel laten uitrusten met een massage-systeem. Om ervoor te zorgen dat iedereen in de juiste temperatuur baadt, werden er 3 klimaatzones voorzien. Bovendien is deze Latitude de enige wagen in zijn klasse die over een air quality control systeem beschikt. Liefhebbers van gadgets worden op hun wenken bediend met een Bose Premium systeem, maar moeten het wel stellen met een TomTom navigatiesysteem. Het interieur ziet er overigens best wel fraai uit.

In Rusland wordt de wagen gelanceerd met een 2.5 liter grote V6-motor die 177 pk levert en een 2.0 liter grote motor die 139 pk levert. Dieselaars kunnen terecht bij een 2.0 dCi-motor die ofwel 150 ofwel 170 pk levert. Voor sommige markten komt er nog een V6-dieselmotor die 240 pk levert. Meer info over de Europese versie volgt vanop het autosalon van Parijs.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Onthuld: Renault Latitude"

  1. PJS 26-08-2010 om 20:42

    Echt knap dit, doet me aan de Lexus GS/LS denken. Prima!

  2. bob 26-08-2010 om 21:08

    Chapeau renault! Vind de voorkant niet alles maar voor de rest zeer mooie wagen!

  3. Kristof L 27-08-2010 om 12:15

    Heeft weinig weg van huidige renaults… en das daarom niet slecht 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...