Renault Laguna Coupe GP Monaco

Renault Laguna Coupe GT Monaco
Renault stelt een speciale versie van de Renault Laguna Coupé voor: de Renault Laguna Coupé GP Monaco.

Vanaf juni zal deze speciale editie beschikbaar zijn voor de standaardprijs van €38.800. Bestellingen plaatsen kan vanaf het begin van mei. Direct valt deze speciale editie op, wegens zijn zwarte dak en contrasterende buitenkleur. Uiteraard werd de Laguna Coupé GT Monaco binnenin rijkelijk van badges voorzien, die de GT Monaco moeten onderscheiden.

Voor het geld dat je moet betalen, krijg je uiteraard wat extra uitrusting terug. Zo zit er aan de binnenkant een geluidssysteem dat over 10 BOSE-luidsprekers beschikt. Verder krijg je ook standaard al beschikking over een GPS-systeem en worden de zetels in een zwart leder uitgevoerd. Aan de buitenkant krijg je bi-xenon koplampen vooraan, LED-lichten achteraan en parkeersensoren. Instappen wordt gemakkelijker gemaakt dankzij het keyless-go systeem met een sleutelkaart. Het gaat hier over een Renault, dus de Laguna Coupé GT Monaco is voorzien van behoorlijk wat veiligheidssystemen.

Onder de motorkap bestaat de keuze vooral uit dieselmotoren, maar je kan er ook één benzinemotor in plaatsen. Met de benzinemotor is het weliswaar direct raak. De 3.5 liter V6-motor beschikt over 240 paarden, die via een automatische zesbak naar de wielen geleid worden. Andere motorisaties zijn steeds dieselmotoren. Het gamma begint bij een 2.0 dCi-motor en eindigt bij een 3.0 dCi-motor. De vermogens variëren tussen 150 en 235 pk.

Deel dit bericht:

8 reacties op "Renault Laguna Coupé GP Monaco"

 1. XliljeezyX 21-04-2010 om 22:33

  Voor die paar logo’tjes zou ik het niet doe..

 2. XliljeezyX 21-04-2010 om 22:33

  doe = doen*

 3. PJS 21-04-2010 om 23:10

  De Renault Laguna Coupé blijft een knappe verschijning.

 4. ART 18-05-2010 om 14:04

  besteld! Ik stond er eerst twijfelachtig tegenover, wit is een knappe kleur bij anderen maar durfde zelf niet de stap te zetten. We zijn hem gaan bekijken in Francorchamps en viel reuze mee. het was nu of nooit, nog een paar jaar en ze zouden me meteen een midlife-crisis erbij verkopen. Leverdatum nog onbekend. Kan juli of september zijn, augustus wordt niet geproduceerd.

 5. vleminckx 21-04-2011 om 9:05

  Spijtig dat ze op de monaco GP2 een paar opties hebben gestript

 6. vleminckx 21-04-2011 om 9:06

  Ik heb daarom de GT 4control moeten nemen met de opties die op de GP2 niet meer kunnen.

 7. MRM 21-04-2011 om 11:40

  4Control is natuurlijk wel een schitterende optie, vind je niet?

 8. ART 21-04-2011 om 14:50

  inmiddels 10000 met de GP1 gereden, enkel de carkit doet vreemd, hij valt steeds op een te laag volume terug. Alleen jammer dat renault me bij de gelukkige 30 vernoemde bij de bestelling om daarna doodleuk een GP2 in productie te nemen….OK ik heb dan wel parkeersensoren vooraan en 4control maar verder volgens mij geen verschil…absurder zelfs GP2 wordt genummerd, GP1 niet, dus ik moet maar geloven dat er amper 400 van gemaakt zijn.

  verder zie je de coupé amper rijden, de GP al helemaal niet…dus vreemd dat renault gekozen heeft net deze reeks opnieuw in productie te nemen.

  verder een tevreden klant

Reageer

Reactie aan het plaatsen...