Renault doet de passagiersstoel draaien

Renault Swivel Chair draaistoel
Renault wil blijven innoveren op het gebied van ergonomie. Het presenteert een swivel chair voor de Renault Clio.

Die stoel moet het instappen van de voorste passagier gemakkelijker maken. Door het overhalen van een hendel kan de passagiersstoel van de Clio gemakkelijk naar de richting van de deur gedraaid worden. Wanneer de passagier dan neerzit, kan die door het overhalen van diezelfde hendel terugdraaien richting voorruit.

Ondanks het nieuwe systeem kan de zetel nog steeds naar wens bekleed worden en is de wagen even veilig als voorheen, natuurlijk op voorwaarde dat de stoel niet gedraaid is tijdens het rijden. Vooral door ouderen zal deze gemakkelijke instap wellicht gesmaakt worden. Renault is het eerste merk dat een dergelijk systeem introduceert op grote schaal.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...