Spyshots: Ferrari F450

Spyshots: Ferrari F450 Prototype Testmule
Ferrari is druk bezig met de ontwikkeling van de opvolger van de F430, de testmule van de F450 werd tijdens wintertests gespot in Zweden.

De toekomstige Ferrari F450 zou over een vermogen van meer dan 500 pk beschikken en volgens geruchten zou hij wel eens meer vermogen kunnen krijgen dan de 520 pk van de 430 Scuderia. Ferrari zal dezelfde dubbele-koppeling versnellingsbak gebruiken als in de California en zal deze koppelen aan een 4.5 liter V8-motor. Om het verbruik van de F450 te beperken zal deze beschikken over het nieuwe KERS-systeem (Kinetic Energy Recovery Systems), waarbij de kinetische energie omgezet wordt in elektriciteit.

De mule die jullie zien op de spyshots mag dan wel de body van de F430 zijn toch kan je nu al enkele aanpassingen opmerken: zo zien we bredere bumpers, grotere luchtinlaten en een centraal geplaatste uitlaatpijp. In hoeverre deze ook op het productiemodel te vinden zullen zijn zullen we pas in September zien op het autosalon van Frankfurt. (Via: WorldCarFans)

Spyshots: Ferrari F450 Prototype Testmule

Spyshots: Ferrari F450 Prototype Testmule

Deel dit bericht:

2 reacties op "Spyshots: Ferrari F450"

  1. XliljeezyX 17-03-2009 om 14:25

    Moet dat ding onder de groene plaat een uitlaat pijp zijn?
    zoja.. echt lelijk. dan maar op de plek bij de 2 kleien uitlaten of zoals nu in de 430.

  2. Timo 24-07-2009 om 21:30

    nice
    I like it very much !!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...